Thursday, March 17, 2011

1-300-82-2020 Hotline Pizza Delivery?


Saya cuti hari ni dan esok,saja ambil cuti..sebab student kan tengah cuti mid sem.Daripada kebosanan kat office tu,better cuti.So,sekarang saya di Puchong. Bertolak dari Melaka tadi 6.30pagi dan sampai sini pukul 8 pagi.Rush sikit,sebab Mr Hubby masuk kerja pukul 9.00 kan...

Kebetulan, bawak sekali cousin Aina yang duk tinggal dengan Atuk depa sempena cuti sekolah hari tu,ni hantar sekali rumah mama dia pulak ke Ampang.

Sampai jer,terus bawak kanak2 ribena ni breakfast ke kedai mama,kat rumah ni. Lunch tadi.....call Pizza Delivery je.Nampak sangat jakun kan,kat Melaka area kawasan saya duduk memang tak layan oleh Pizza Hut ke even McD..tak hingin depa hantar de.Tu yang balas dendam balik sini,kalau boleh semua nak call.

Punya lama tak call rasanya,rupanya service depa dah bertukar sikit.Sebab area saya tinggal ni  under Puchong Jaya.Hotline number bukan lagi 1-300-88-2525 tapi change to 1-300-82-2020 (ikut area kot).No gov tax & Free Delivery.Mantap seh......!Yang penting cepat sampai .Saya rasa tadi tak sampai setengah jam dah sampai.Bagus2222 good customer service !

Nota Kaki: Bila lah Masjid Tanah nak ada McD & Pizza Hut.....:-(

3 comments:

ariana's said...

memang makanan fav satu family pizza ni..dulu si bungsu tak gemar, tapi sekarang dh gemar sebab tgk yang lain makan..:)

Amanda Eltiqaz said...

sy ngidam nak prosperity burger! hehe. thanks awk for the wishes..hope dpt baby comey cm anak2 awk.. ^^

rohaadam said...

ariana : pizza memang fav. kami......:-)

AE: dah start ngidam yer....semoga dipermudahkan segalanya.Bila due?