Wednesday, March 30, 2011

Bila time sengal datang

Toing toing biji mata dah ni,marking paper. Menimbun pulak...poningg.Macam-macam jawapan ada tu lagi poning.


Dahlah lapar ni......breakfast tak cukup tadi.(selalu heavy breakfast) sekali dpt ala-ala appetizer jer,mana tak sengal datang.


Masuk kerja jer tadi,terus masuk kelas buat test untuk budak2 ni.Hihihi..trick2 nak meniru tak payah lah erk...jeling kiri kanan pun saya nampak!
.
.
.
.
.
.
Nak makan siput sedut lah lunch hour ni :-)


2 comments:

ariana's said...

bestnya siput sedut..peberet tu..hehe;Tapi x pernah masak sendiri..leceh..selalu beli je..:)

rohaadam said...

tak dpt pun pun apa yg dingidam tadi,keluar rehat pun dah lambt..cnfirm dah habis kalau pi kedai tu....nak masaks sendiri emmang lecehkan.