Saturday, March 19, 2011

Saturday with Love


Kami keuar awal pagi dengan tujuan untuk breakfast. Mula2 ingat lepak restoran mamak jer,at last kami ke McD di Puchong arah ke Putrajaya tu.Erm...dah alang2 menyeluk pekasam selepas je isi perut kat McD,kami ke Belon Panas Putrajaya. Macam hempeh,satu gambar pun tak dapat nak snap,hp camera ni buat hal,yang peliknya bila indoor ok pulak.(camera adik pinjam).Grrrrrr..cuaca tak panas pun boleh bikin hati saya ni panas.

Lepas letih dah puas menabur $$$ di gerai2 kat situ, kami singgah sat ke IOI Mall. Erm...Aina apalagi....suka gile lah lagi2 bila terjah ke Playland. Dah buat macam dia yg punya playland tu.Cepat je dapat kawan....yang masalahnya time nak baliklah..memang take time nak pujuk dia.

Nota Kaki : Esok balik Melaka dah..:-(
                   
****1ST GIVEAWAY STILL RUNNING.CAPTURE 5555!****
Posted by Picasa

3 comments:

Farra Dhelina said...

ala sygnya tak dpt amik gmbar kat ptrjy tu ye..

ariana's said...

Seronok melayan karenah anak-anak dalam usia ni..macam-macam gelagat kan..:)mama x yah g gym dah..:)

rohaadam said...

Farra: memang sayang sangat :(

ariana: seronok memang seronok tp kekadang hilang sabar juga ..hihihihi